Managed hosting door True

RedLogic is Enterprise Partner van VMware

 

Systeemintegreerder RedLogic is door VMware benoemd tot Enterprise partner in het Partner Professional Services Programma (PPSP). Het bedrijf beschikt hiermee over het hoogste mogelijke niveau van competentie voor op Europa gerichte it-dienstverleners.

Het PPSP-programma is bedoeld voor VMware-partners die complexe implementatietrajecten binnen het software-defined datacenter, zoals vRealize automation en NSX netwerkvirtualisatie, van begin tot eind kunnen begeleiden, uitvoeren en beheren. Tijdens de partnerselectie zijn de medewerkers van RedLogic en de organisatie gescreend op het gebied van kennis, kwaliteit en visie. VMware heeft om deze reden RedLogic toegevoegd aan de selectie voor de Enterprise PPSP status.

Technologische route

Alexander de Wit, directeur en oprichter van RedLogic ‘Wij zijn trots op het bereiken van de Enterprise status binnen het Partner Professional Service Programma van VMware en zien dit als een beloning voor het harde werk dat wij afgelopen jaren hebben gedaan. Met de implementatie van het eerste volledig geautomatiseerde, op NSX gebaseerde, software-defined datacenter in Europa hebben wij een lans gebroken voor deze nieuwe technologische route voor vele klanten. Met het bereiken van de PPSP status erkent VMware ons onder andere voor dit werk.’

RedLogic biedt vanuit Nederland consultancy, project en beheerdiensten aan haar klanten in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden, Zuid-Afrika en Qatar. Het in 2012 opgerichte bedrijf is gevestigd in Houten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5893385). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.