Managed hosting door True

Uniserver wordt Veeam Platinum Cloud Partner

 

samenwerking

Veeam Software benoemt Uniserver tot Platinum Cloud Partner. Het bedrijf uit Alkmaar wil hiermee verder groeien op de hostingmarkt van Nederland. Veeam wil op zijn beurt via het partnerschap een volgende stap in de hostingmarkt zetten.

De Platinum Cloud Partner-status van Uniserver zorgt naar eigen zeggen voor een sterke verbondenheid tussen de twee bedrijven. Uniserver maakt al sinds 2008 gebruik van Veeam's back-updiensten voor zijn partners. Met het partnerschap krijgt het toegang tot een eigen Veeam-contactpersoon, partnermarketingbudget en verkoop- en technische ondersteuning. Daarnaast wil het zijn partnerbestand laten groeien en huidige partners ondersteunen met diensten die ze helpen extra omzet te genereren.

Ronald Ooms, vicepresident Noord-oost Emea van Veeam: ‘Wij faciliteren de overstap naar de cloud. Het succes van onze cloudpartners heeft invloed op ons eigen succes. Wij zijn blij met Uniserver als onze Platinum Cloud Partner. Uniserver levert kwalitatief hoogwaardige cloudcapaciteit met hoge beschikbaarheid. Samen kunnen wij nu nog meer eindklanten op een laagdrempelige manier via het partnerkanaal naar de cloud helpen.’

Veeam en Uniserver

Veeam biedt oplossingen voor dataherstel, dataverliespreventie, herstelbaarheid, geoptimaliseerde data en inzicht. De technologie van Veeam ondersteunt Uniservers dienst 'back-up as a service'. Met deze oplossing bieden de bedrijven eindgebruikers businesscontinuïteit en de mogelijkheid om data terug te halen door middel van een back-up-structuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5888614). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.