Managed hosting door True

Onapsis gecertificeerd voor SAP S/4HANA

 

award

Leverancier Onapsis, specialist in het beveiligen van bedrijfskritische applicaties, heeft onlangs vanuit SAP de certificering gekregen voor zijn Onapsis Security platform (OSP). In deze certificering is SAP S/4Hana opgenomen, een in-memory erp-oplossing en een nieuwe generatie SAP Hana. Channelweb spreekt over de certificering met Onapsis-ceo Mariano Nunez.

‘Deze certificering, die drie jaar geldig is, is opnieuw een bevestiging van de geloofwaardigheid en het gebruiksgemak van onze oplossingen en de toewijding waarmee wij onze klanten voorzien van innovatieve service. De productmanagement- en engineering-teams van Onapsis zijn verantwoordelijk voor het behalen van certificeringen. De teams zorgen ervoor dat onze producten naadloos aansluiten op SAP S/4Hana en de processen daarvan niet onderbreken of veranderen’, aldus Mariano Nunez, ceo en medeoprichter van Onapsis.

Wat is volgens Nunez de meerwaarde voor resellers en eindgebruikers? ‘SAP-certificerinen voor Onapsis Security Platform tonen aan dat de producten van Onapsis als zinvol beschouwd worden en goedgekeurd en aanbevolen zijn door SAP zelf. Wij zijn niet zomaar een externe leverancier, maar een gecertificeerd toonaangevend bedrijf in de markt voor beveiliging van bedrijfskritieke applicaties. Onze klanten kunnen er gerust op zijn dat hun SAP-applicaties en kritieke data worden beschermd door een vertrouwde partij. Onapsis richt zich erop om het Onapsis Security Platform gecertificeerd te houden om ook in de toekomst met SAP NetWeaver en SAP S/4Hana te werken’, besluit Nunez. 

Continue monitoring

Het Onapsis Security Platform (OSP) is volgens de leverancier de eerste SAP-beveiligingsoplossing die analyse over kwetsbaarheden, compliance, detectie en respons combineert. Versie 2.0 bevat integraties met verschillende siem-platformen, ondersteuning voor SAP Secure Network Communication (SNC) en mogelijkheden om modules op maat te creëren. Door continue monitoring levert het platform naar eigen zeggen vrijwel realtime een preventieve, detecterende en corrigerende benadering voor de beveiliging van SAP-systemen, of deze nu on-premise of in de private, publieke of hybride cloud werken.

Onapsis gecertificeerde functies omvatten SAP Interfaces S/4-Abap 1511 - Abap uitbreiding voor SAP S/4Hana on-premise editie; Assign Software Component met een geregistreerde Namespace Package uitbreiding met gebruik van SAP Add-On Assembly Kit (AAK) Deploy; SAP Add-On Installation Tool (SAINT) Integrate met SAP S/4HANA on-premise editie.

Het Amerikaanse Onapsis is specialist in de beveiliging van bedrijfsapplicaties van SAP en Oracle. Het bedrijf, opgericht in 2009, is gevestigd in Boston en bedient met zijn oplossingen naar eigen zeggen meer dan tweehonderd klanten waaronder Accenture, IBM, Deloitte, Ernest & Young, KPMG en PwC. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5883136). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.