Managed hosting door True

Aces Direct is Unify Professional Partner

 

Certificaat

Aces Direct heeft de titel Unify Professional Partner behaald. It-communicatiebedrijf Unify, voorheen bekend als Siemens Enterprise Communications, verhoogde onlangs de opleidingseisen voor partners. Het Tilburgse it-bedrijf voldoet nu aan deze voorwaarden.

Om voor deze partnerschapstatus in aanmerking te komen, zijn medewerkers van Aces Direct getraind in de installatie en toepassingsmogelijkheden van Unify-communicatiesystemen. Twee oplossingsadviseurs en twee ingenieurs hebben de daarvoor benodigde certificeringen behaald.

Volgens adviseur Patrick Spijkers is de status ook voor klanten een belangrijke stap. ‘Met deze status valt er een tussenschakel weg. Onze twee getrainde adviseurs en twee ingenieurs beantwoorden veel vragen zelf en lossen zelf problemen op.’

Achtergrond

Aces Direct, opgericht in 2000 door toenmalig student Tom Coehorst, richt zich op het leveren van it-oplossingen, it-producten en it-diensten. Bij de in Tilburg gevestigde firma werken zo’n 55 medewerkers. Het bedrijf behaalde in 2015 een jaaromzet van vijftig miljoen euro. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5809396). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.