Managed hosting door True

IPknowledge behaalt Riverbed's 'Elite-status'

 

IPknowledge, een Nederlandse leverancier van infrastructuuroplossingen, heeft de partnerstatus ‘Elite’ behaald binnen het Riverbed Performance Partner Program voor de Benelux. Dit programma beloont partners voor hun investeringen en groei en stelt hen in staat om in te springen op nieuwe zakelijke kansen. IPknowledge kan als Elite-partner het Riverbed Application Performance Platform nu blijvend aan zijn klanten aanbieden.

IPknowledge werkt sinds 2004 samen met Riverbed. Dankzij deze samenwerking heeft IPknowledge verschillende klanten in de publieke en private sector aan zich weten te binden, zoals De Rechtspraak, het Ministerie van Defensie, Tata Steel en Van Oord.

IPknowledge boekt momenteel succes met Riverbed Steelcentral. Dit is naar eigen zeggen de enige oplossing op de markt die integrale bewaking biedt van de gebruikerservaring, infrastructuur, applicaties en het netwerk. Steelcentral biedt een bedrijfsbreed overzicht van de applicatieprestaties. Een aanpak die de toekomst heeft, aldus Fred Geerlings, ceo IPknowledge. 'Nu zakelijke mobiliteit is uitgegroeid tot de norm, stellen eindgebruikers steeds hogere eisen aan technologie. Om aan deze eisen tegemoet te komen, hebben ict-teams diepgaander inzicht nodig in de prestaties van alle bedrijfsapplicaties. Dat is precies wat Riverbed te bieden heeft, en kan naar onze mening het verschil maken voor klanten. Om deze reden investeren we in wan-optimalisatie en expertise op het gebied van applicatie- en netwerkbeheer en zorgen we ervoor dat we de hoogste niveaus van certificatie behalen binnen het Riverbed Performance Partner Program.'

Bevestiging

De consultants van IPknowledge hebben voor de certificering een groot aantal trainingen gevolgd, zowel online als op locatie, en hebben afsluitende examens met goed gevolg afgelegd. Alle consultants zowel, netwerk-, VMWare-, Windows- als storage-consultants hebben het bovenstaande traject doorlopen.

De elite-status is volgens Geerlings vooral een bevestiging van de kennis van IPknowledge. ‘Onze klanten profiteerden dus eigenlijk al geruime tijd van deze certificering. Qua kennis, ervaring en gerealiseerde projecten zijn we de absolute nummer één op gebied van wan-acceleratie en netwerk/applicatie performance.’

Flexibel

Piekprestaties voor de hybride onderneming, waarin applicaties, data en mensen zich op alle mogelijke locaties kunnen bevinden, vragen volgens Karl Meulema, senior vice president Global Channels bij Riverbed om een overkoepelende benadering van ict. 'Riverbed en zijn partners bieden deze organisaties een uitbreidbaar platform voor het beheer van de prestaties van hun applicaties. Ze kunnen hun applicaties en data flexibel hosten op de daarvoor meest geschikte locatie en medewerkers overal waar ze gaan een krachtig presterende werkwerkplek bieden. We zijn verheugd om de inzet van IPknowledge te belonen door hen het Elite-niveau toe te kennen.'

Veel projecten

De elite status geldt voor een jaar. Om deze status te behouden moet IPknowledge zijn consultants continue bijscholen en in de praktijk laten zien die elite status ‘waardig’ te zijn.

Er is de afgelopen tijd veel energie in training gaan zitten. Daarom wil IPknowledge voorlopig alle tijd besteden aan hun klanten, voordat ze naar nieuwe certificeringen kijken. Er zijn namelijk meer dan voldoende projecten, laat Geerlings weten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5705058). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.