Managed hosting door True

Tekort bi-specialisten werkt overname in de hand

 

bi

Het Europees opererende 9altitudes, dat ondernemingen ondersteunt bij hun digitale transitie, heeft Hillstar Business Intelligence overgenomen. Hillstar is gespecialiseerd in business intelligence (bi)-toepassingen. De beperkte beschikbaarheid van bi-, data- en it-kenniswerkers, heeft deze samenvoeging ingegeven.

Hillstar heeft zich sinds de oprichting volledig gericht op gestandaardiseerde Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV, AX, D365 Business Central, Finance & Operations en inmiddels ook op Exact Globe. Het bedrijf heeft in eigen beheer het platform Birds ontwikkeld om data om te vormen tot informatie.

De 9altitudes-groep staat voor solide branchekennis in Handel & Logistiek, Zakelijke en Technische dienstverlening, Ledenorganisaties, productie en de import & distributie van kapitaalgoederen. Naast erp, crm, iot en product lifecycle management, heeft de groep diepgaande kennis van documentbeheer en business analytics.

'Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid meer toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten en partners om hen zo te helpen hun bedrijf te laten groeien en data gedreven te worden met onze unieke bi-diensten', zegt Klaas Mollema, medeoprichter en ceo van Hillstar.

'Door de overname van het Hillstar-bit-team, inclusief het dataplatform Bids, zullen we in staat zijn om onze klanten in onze kernsectoren nog beter van dienst te zijn', vult Filip Bossuyt, ceo van 9altitudes., aan

Birds wordt verkocht via een netwerk van partners en blijft in de huidige vorm bestaan en zal blijven samenwerken met bestaande en nieuwe partners in het Microsoft Dynamics-ecosysteem. 

Met de overname van Hillstar versterkt 9altitudes opnieuw zijn Europese groeiambities, dit keer op de Nederlandse markt. De buy & build-strategie van de internationale, in Amsterdam gevestigde investeringsmaatschappij Waterland wordt door 9altitudes succesvol vertaald naar een Europees platform voor ondernemerschap om maximale digitale toegevoegde waarde te creëren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7255958). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.