Managed hosting door True

Amerikaans Blend360 koopt Engagement Factory

 

Partners handen

Blend360, een marketingtechbureau met kantoren in de Verenigde Staten, Zwitserland, Groot-Brittannië en India, neemt het adviesbureau Engagement Factory uit Eindhoven over. Met deze acquisitie breiden de Amerikanen hun dienstverlening verder uit naar Europa.

Engagement Factory, gespecialiseerd in klantbeleving, onderscheidt zich met ‘programmatic marketing’, optimalisering van de marketing en sales funnel door content, data en kanalen op elkaar af te stemmen. 

Naast het hoofdkantoor in Eindhoven heeft het bureau kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dubai en Zweden. Topman Jos Caelers die ook na de overname het bedrijf blijft leiden, ziet het marketing en sales landschap veranderen. Hij ziet een integratie ontstaan waarbij data en technologie verweven raken om klanten te helpen met hun digitale transformatie. Blend360 claimt vooral kennis van data science, data engineering en business intelligence.

Inclusief Engagement Factory (veertig medewerkers) telt Blend360 ruim driehonderd man.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7221699). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.