Managed hosting door True

NTS-Group verbetert connectiviteit met sd-wan

 

Het Eindhovense techbedrijf NTS-Group heeft met sd-wan (software defined wide area networks) zijn internationale connectiviteit weten te verbeteren. Het Duitse it-concern T-Systems en de Amerikaanse sd-wan-leverancier Aryaka hielpen hierbij.

NTS-Group is een toeleverancier voor de machinebouw. Tot voor kort belemmerde de bestaande netwerkverbinding het gebruik van interactieve applicaties vanuit de vestiging in Singapore, maar dit probleem is dankzij nieuwe technologie opgelost. Met sd-wan kan het bedrijf nu sneller virtuele technische teams vormen.

Volgens Marcel Diemont, corporate it-manager & security officer van NTS, heeft de Aryaka-oplossing van T-Systems de prestaties van bedrijfskritische applicaties sterk verbeterd. Ook is naar zijn zeggen de basis gelegd voor een wereldwijde ontsluiting van applicaties in de cloud. Specialisten uit Eindhoven en Singapore kunnen nu beter samenwerken.

Beperkingen

NTS maakt complexe (opto-)mechatronische systemen en modules voor grote internationale hightech machinebouwers. Met 1700 medewerkers wereldwijd, waarvan ongeveer 1050 in Nederland, behoort NTS tot de grotere werkgevers in de hightech sector.

T-Systems en Aryaka hielpen NTS de internationale connectiviteitsproblemen op te lossen. Volgens T-Systems ondervinden organisaties vaak beperkingen in hun bestaande netwerkinfrastructuur. Om deze problemen op te lossen is T-Systems vorig jaar een samenwerking met Aryaka aangegaan voor het leveren van hun sd-wan-dienstverlening. Met de technologie van Aryaka wordt gebruik gemaakt van een eigen backbone. T-Systems kan hiermee ook een snellere cloudtransformatie realiseren voor nieuwe en tijdelijke locaties van klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6902042). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.