Managed hosting door True

Yann Toutant is directeur Toucan Toco Benelux

 

Yann  Toutant

Ýann Toutant

Toucan Toco, specialist in data storytelling, heeft Yann Toutant benoemd tot directeur (country manager) voor de Benelux. Toutant wordt verantwoordelijk voor het neerzetten van een structuur waarmee het bedrijf zijn groei-ambities in deze regio kan verwezenlijken, onder meer via de uitbreiding van het partnerkanaal.

Yann Toutant was negen jaar directeur van Econocom Nederland. Daarnaast adviseert hij een aantal scale-ups en is hij voorzitter van de Franse Kamer van Koophandel.

Het van origine Franse bedrijf opende een jaar geleden een kantoor in Nederland. Toucan Toco kreeg eind vorig jaar een kapitaalinjectie (twaalf miljoen euro) van Balderton Capital om in Europa verder te groeien.

Laagdrempelig

Het softwarebedrijf, opgericht in 2014, levert datavisualisatie-apps waarmee zowel managers als medewerkers inzicht krijgen in data om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Met deze laagdrempelige, sterk visueel gedreven oplossingen kunnen als het ware 'data-verhalen' worden geschreven: deze vorm van data storytelling wordt gezien als de nieuwe generatie business intelligence software.

Toucan Toco heeft kantoren in de Benelux, Frankrijk, Spanje, Italië en Amerika. Onder de ruim honderd klanten die gebruikmaken van de oplossingen van Toucan Toco bevinden zich bekende namen als Engie, Heineken, Sodexo en Renault Nissan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6862207). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.