Managed hosting door True

NewPort Capital is aandeelhouder EDM Media Group

 

Manager

NewPort Capital treedt toe als aandeelhouder tot EDM Media Group (EDM). De dataspecialist uit Nieuwegein wil via deze investering zijn groeistrategie versnellen en zijn dienstverlening en technologische dataoplossingen verder uitbreiden. Het moet een boost geven aan de gekozen strategie.

De EDM Media Group, met vestigingen in Nieuwegein en Brussel, levert oplossingen op het gebied van datakwaliteit en marketingdoeleinden (klantinzicht en doelgroepbereik). Het bedrijf, opgericht in 1995, heeft 85 medewerkers in dienst en bedient voornamelijk klanten in de Benelux. Eerder dit jaar nam het Human Inference uit Arnhem over.

Rob van der Laan, managing partner van NewPort: ‘EDM biedt dataoplossingen voor bedrijven en beschikt over kennis op het gebied van data, technologie, wetenschap en relevante privacy wet- en regelgeving. Samen met het managementteam zien wij groeikansen in zowel binnen- als buitenland.’

NewPort uit Amsterdam investeert in Nederlandse ondernemingen met een operationele jaarwinst van twee tot zeven miljoen euro. Dat doet het bij bedrijven in voeding, verpakkingen, maakindustrie, financiële - en zakelijke dienstverlening. Het ondersteunt de managementteams bij het realiseren van groei.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783873). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Business Analytics

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.