Managed hosting door True

Cegeka-DSA neemt dataspecialist CNS over

 

Overname handen schudden

Woningcorporatie Cegeka-DSA uit Veenendaal heeft CNS overgenomen. Dit is een leverancier van business intelligence (bi)-oplossingen voor de corporatiemarkt. Bij het Utrechtse bedrijf werken een man of twintig.

'Met de overname van CNS creëren we de mogelijkheid om een bi-oplossing voor data-analyse in de markt te zetten die niet alleen integreert met Dynamics Empire, maar ook met andere databronnen', zegt Anton Vreugdenhil, algemeen directeur Cegeka-DSA in een toelichting.

CNS (Croshere & Slegers) vierde kortgeleden nog het vijfentwintigjarig bestaan. Het bedrijf is opgericht door Robert Croshere en Jurriaan Slegers, respectievelijk technisch en financieel directeur. Croshere blijft aan CNS verbonden, als directielid en minderheidsaandeelhouder; Slegers heeft zich laten uitkopen.

Algemeen directeur Jan van Dijk benadrukt dat CNS een zelfstandig bi-bedrijf blijft met een eigen portfolio dat ook andere bedrijfssoftwaresystemen ondersteunt. Wel zal Microsoft Power BI de basis vormen voor het nog op te zetten nieuwe bi-portfolio. Power BI is onderdeel van de productfamilie Dynamics Empire die Cegeka-DSA als Dynamics Partner levert aan vastgoedbeheerders.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6704953). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Business Analytics

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.