Managed hosting door True

Amerikaans Infor neemt Canadese Vivonet over

 

Contract ondertekenen

Het Canadese Vivonet, specialist in software voor de hospitality-sector, wordt overgenomen door het Amerikaanse Infor, dat vooral erp-software bouwt. De financiële details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Vivonet maakt een gamma aan point of sales-software en software voor kiosken, keukens en restaurants om betalingen te doen, werkschema’s op te stellen en voor het beheren van food cost en arbeidskosten. Infor wil de producten inzetten om in deze sector voet aan de grond te krijgen en software te kunnen leveren aan restaurants, hotels en drankenstands.

‘De gespecialiseerde applicaties van Vivonet zijn erg complementair voor Infor en maken het mogelijk om onze klanten een uitgebreider aanbod te doen en onze marktopportuniteiten uit te breiden’, zegt Infor-ceo Charles Philips. De topman wijst ook op het belang van data-analyse die aan machine learning en ai kan gekoppeld worden om zo inzichten in hun business te krijgen.

Wat overnames betreft is Infor, met hoofdkwartier in New York, een vrij voorzichtige speler. Het inlijven van Vivonet is de eerste overname die het bedrijf dit jaar doet. In april 2017 nam het Birst over, een business analytics-bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6459289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.