Managed hosting door True

Umbrio breidt uit naar België

 

België en Nederland

Umbrio, een leverancier uit Rijswijk (Nederland) van machine data-analyses, gaat van start in België. Hier gaat een team van vier senior consultants aan de slag. Zij staan onder leiding van Kris Janssens, die de afgelopen twee jaar voor Splunk heeft gewerkt.

Het Nederlandse Umbrio is in 2013 opgericht door Erik Witte en heeft inmiddels zestig man in dienst op het kantoor in Rijswijk. De organisatie creëert inzichten uit machine data en biedt hiermee oplossingen voor it, security en internet of things (IoT)-uitdagingen. Het heeft bijvoorbeeld voor Rabobank met de technologie van Splunk een iDeal-dashboard ontwikkeld.

Wij zien in België grote kansen omdat daar nog geen bedrijven zijn die een end-to-end oplossing bieden voor succesvolle machine data analytics’, legt ceo Witte uit over de keuze voor België.

Het Belgische team komt onder leiding te staan van Kris Janssens als business development manager. Hij komt over van Splunk, waar hij twee jaar als sales manager voor de Belgische regio heeft gewerkt. Daarvoor is hij werkzaam geweest voor it-bedrijven als SAP, Dell en IBM. Hij zegt trots te zijn om Umbrio in België te introduceren.

Umbrio is partner van onder meer het Amerikaanse databedrijf Splunk (elite status), HPE en Micro Focus. Daarnaast is het lid van het Open Group IT4IT Forum.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6365755). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.