Managed hosting door True

Microstrategy stelt partnermanager NL & Nordics aan

 

Frank van Rennes

Microstrategy, de Utrechtse leverancier van bi- en analyticssoftware, heeft Frank van Rennes als partnermanager voor Nederland en de Nordics aangesteld. In zijn nieuwe rol gaat hij zich richten op het verder op- en uitbouwen van het partnerecosysteem in zowel Nederland als de Scandinavische landen.

Hiervoor was hij twaalf jaar als business alliance manager bij SAS Institute Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met (gespecialiseerde) partners en grote systeemintegreerders. 

Nieuw partnerprogramma

Begin dit jaar kondigde Microstrategy het nieuwe partnerprogramma aan voor het wereldwijde ecosysteem van meer dan zevenhonderd channelpartners. Het Microstrategy Partner Program kent mogelijkheden voor marketing en het delen van inkomsten. Daarnaast helpt het channelpartners bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe oplossingen op het Microstrategy-platform. Met de bijbehorende partnerportal kunnen channelpartners nieuwe deals registreren, leads beheren en toegang krijgen tot een breed scala aan verkoop- en marketingmiddelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6345684). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.