Managed hosting door True

Main koopt Lias en voegt het samen met Inergy

 

Main Capital heeft Lias Software overgenomen, een leverancier van software voor performance management, planning en control, managementinformatie en risicomanagement uit Ede. De investeerder voegt Lias toe aan het vorig jaar overgenomen Inergy, een dienstverlener uit Woerden op het gebied van business intelligence (bi), data-analyses en dataherstel. Lias Software is met name actief voor lokale overheden.

Danny Bosman, algemeen directeur van Lias Software, blijft als aandeelhouder betrokken en treedt toe tot de directie van Inergy. Door de combinatie ontstaat er een ict-bedrijf met 130 werknemers en een focus op vier markten: overheid, detailhandel, financiële wezen en logistiek.

Lias Software is leverancier van een brede suite aan software en diensten op het gebied van de ‘planning en control’-cyclus. Ruim 140 overheidsorganisaties werken momenteel met deze software, waaronder waterschappen, regionale samenwerkingsverbanden, provincies en met name gemeenten.

De producten en diensten van Inergy en Lias sluiten op elkaar aan en spelen in op de trend van het steeds dichter bij elkaar komen van bi/analytics en performance management-software, aldus Main Capital. De investeerder verwacht nog meer acquisities te plegen voor de verdere groei van Inergy.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6337549). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.