Managed hosting door True

BCT levert business intelligence via Synaxion

 

BCT uit Sittard sluit een partnerschap met business intelligence (bi)-specialist Synaxion uit Eindhoven. De enterprise information management (eim)-specialist voegt hiermee bi- en visualisatiefunctionaliteiten aan zijn portfolio toe. Hierdoor ‘profiteren klanten van slimmere inzichten ten behoeve van betere besluitvorming’, aldus het bedrijf. De samenwerking is gericht op (semi-)overheidsinstanties.

Dimitri Palmen, directeur bij BCT: ‘Als eim-specialist vinden wij dat dashboards niet kunnen ontbreken in onze producten. Hiermee kunnen klanten meer gefundeerde beslissingen nemen op basis van data. BCT en Synaxion hebben beiden (semi-)overheidsinstanties als klanten. Door de specifieke knowhow over (semi-)overheidsinstanties samen te voegen, kunnen we plug ’n play-dashboards toevoegen aan ons productportfolio.’

BCT, opgericht in 1985, biedt enterprise information management (eim)-diensten en zegt achthonderd organisaties in de (semi)overheid en het bedrijfsleven te bedienen. Het bedrijf uit Sittard heeft 170 medewerkers in dienst.

Synaxion is een leverancier van business analytics en business intelligence. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en bedient ruim 650 organisaties in met name de (semi-)overheid, het onderwijs en de zorg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6254819). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.