Managed hosting door True

Ymor koopt Deense branchegenoot Avenida

 

Deal handen schudden overname

Performancespecialist Ymor uit Utrecht neemt zijn Deense branchegenoot Avenida over. Hiermee wil het bedrijf internationaal groeien in Scandinavië. Main Capital, de investeerder van Ymor, heeft de overname ondersteund. Hoeveel Ymor voor Avenida heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

Ymor-ceo Martin van den Berge: ‘In de zoektocht naar nieuwe partners merkten we dat bedrijven in Scandinavië op vergelijkbare wijze it-dienstverlening aanbieden. Met deze overname kunnen we onze software ook in die regio positioneren. Bovendien stelt het ons in staat om de productontwikkeling verder door te voeren.’

Na de overname telt de gecombineerde organisatie zo’n honderd medewerkers en tweehonderd klanten. 

Avenida, opgericht in 2007, levert application performance monitoring-diensten. Het bedrijf is actief in Scandinavië en rekent retailers en financiële- en logistieke bedrijven tot zijn klantenbestand. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Ymor is opgericht in 2003 en gevestigd in Utrecht. Het bedrijf levert application performance management (apm)- en it operations analytics (itoa)-oplossingen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6192689). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.