Managed hosting door True

Pink Elephant wordt TimeXtender-reseller

 

puzzel

Ict-dienstverlener Pink Elephant is reseller geworden van de Deense softwareleverancier TimeXtender. Dat bedrijf is gespecialiseerd in data warehouse automation en levert de datawarehouse-oplossing Discovery Hub.

TimeXtender, opgericht in 2006, levert een datawarehouse automation-oplossing. De software maakt inzichtelijk van welke bron data afkomstig zijn en welke personen toegang hebben tot deze gegevens. De software helpt gebruikers om te voldoen aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die per 25 mei 2018 ingaan.

Daarnaast is de Deense leverancier sinds maart 2016 Qlik Technology Partner. Dit maakt het mogelijk om data en analyses weer te geven in bi-tools van de gezamenlijke partner.

TimeXtender

TimeXtender is opgericht in 2006 en heeft kantoren in Denemarken en de VS. Het bedrijf bedient naar eigen zeggen 2600 klanten, verspreid over de zes werelddelen. Het richt zijn diensten en producten op het mkb.

In Nederland is onder meer de bi-leverancier E-mergo partner van TimeXtender. Dat bedrijf uit Delft implementeerde onlangs de Discovery Hub-oplossing bij het bouwbedrijf VolkerWessels Bouw en Vastgoed Ontwikkeling (BVGO).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6179751). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.