Managed hosting door True

Ymor en AP voegen monitoringsoplossingen samen

 

Analytics

Performancespecialisten Ymor uit Utrecht en het Engelse Application Performance (AP) starten een strategisch partnership op het gebied van application performance-management. De partijen voegen hun monitoringsoplossingen Ymonitor en WebTuna samen om zo een totaaloplossing aan te bieden.

Ymonitor van Ymor is een oplossing voor synthetische monitoring. Gebruikers kunnen de beschikbaarheid en performance van applicatieketens vaststellen door alle handelingen van eindgebruikers te simuleren. WebTuna is de zogenaamde real-user monitoringsoplossing van AP. Het maakt de daadwerkelijke handelingen van eindgebruikers inzichtelijk en meet de performance daarvan.

‘De combinatie tussen synthetische monitoring en real-user monitoring geeft bedrijven een integraal inzicht in de prestaties van hun it-omgeving’, legt Ymor-ceo Martin van den Berge uit. ‘Met dit partnership bieden we een dashboard waarbij de beschikbaarheid, performance én het realtime-gebruik van een it-keten wordt getoond. Dit stelt gebruikers in staat om proactief maatregelen te nemen om de impact van een verslechterde performance in te perken of zelfs te voorkomen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6041442). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.