Managed hosting door True

Incentro en Onegini bieden cloudomgeving aan

 

Ict-dienstverlener Incentro en de Nederlandse softwarebouwer Onegini gaan samenwerken om hun klanten een veilige en persoonlijke cloudomgeving te kunnen bieden. Deze digitale omgeving wordt ontwikkeld op de Mendix en Xamarin applicatieontwikkelplatformen en voorzien van de Onegini-login. ‘Organisaties kunnen zo eenvoudig innoveren en hun klanten meer gemak en flexibiliteit bieden’, aldus de twee bedrijven.

Klanten loggen zonder wachtwoord in via desktop, laptop, mobiel of smartwatch. Incentro heeft hun omgeving gerealiseerd met Mendix of Xamarin, beide app-ontwikkelplatformen in de cloud. Om veiligheid en privacy binnen de platformen te garanderen, werkt Incentro samen met Onegini. Deze app-beveiliger biedt software voor authenticatiemethodes.  

Incentro is een ict-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, enterprise solutions en business intelligence. Het bedrijf, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag heeft ook kantoren in Spanje en Turkije. Bij de onderneming zijn zo’n 250 mensen in dienst.

Onegini Mobile Security Platform biedt organisaties een eenvoudige manier om veilig mobiele apps aan te bieden. De onderneming beschermt de gegevens van eindgebruikers in de bank-, verzekerings- en vervoersmarkt. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland (Woerden en Den Haag) en Polen (Gdansk). 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5926226). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.