Managed hosting door True

MagnaVersum levert BI-platform Pyramid Analytics

 

Analyse

De Nederlandse business intelligence-specialist MagnaVersum neemt het business analytics-platform van Pyramid Analytics op in zijn portfolio. Het bedrijf, dat zich onder meer richt op de Nederlandse gezondheidszorg, wil met het product naar eigen zijn horizon verbreden.

De samenwerking tussen MagnaVersum en Pyramid Analytics werd officieel beklonken nadat vijf consultants hun business intelligence Office-training succesvol hadden afgerond. Vanaf januari gaat MagnaVersum het analytics-platform van Pyramid Analytics aan klanten aanbieden. Angelika Klidas, chief business officer bij de onderneming, verwacht dat het platform in het bijzonder aantrekkelijk zal zijn voor Microsoft Enterprise-ondernemingen: ‘Deze bedrijven hebben veelal een zogeheten ‘Microsoft-tenzij-beleid’. Hierdoor is het mogelijk om BI Office on-premise neer te zetten, en externe met interne data te combineren.’

MagnaVersum is specialist in business intelligence en data analytics en levert apps die mogelijkheden bieden op het gebied van augumented reality. Het bedrijf, dat zich met name richt op de Nederlandse gezondheidszorg, is gevestigd in Hoofddorp. 

Het Nederlandse Pyramid Analytics biedt een business intelligence-platform voor bedrijven. De organisatie heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5926114). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.