Managed hosting door True

Saas Now breidt uit met 36 landen

 

Groei

De Nederlandse leverancier van analytics-technologieën Saas Now breidt uit met 36 landen. Met deze uitbreiding zijn de oplossing van de ict-leverancier nu beschikbaar in de gehele EMEA-regio. De uitbreiding is betaald uit eigen middelen. Saas Now is een start-up die werkt met SAS-technologie en wordt ondersteund door hostingbedrijf Amsio.

SaaS Now levert oplossingen voor self-service business intelligence en bedrijfsanalyses. De leverancier maakt zijn oplossingen beschikbaar voor in totaal 119 landen wereldwijd, inclusief de gehele EMEA-regio. Dit is een uitbreiding van 36 landen. De oplossing van Saas Now is gebaseerd op SAS Visual Analytics software. SAS moest dan ook goedkeuring geven voordat Saas Now kon uitbreiden.

Canada is op dit moment het enige land binnen de uitbreiding waar het bedrijf een eigen vestiging opent. In de andere landen werkt Saas Now samen met partners, zoals CSP in het Verenigd Koninkrijk, zegt ceo Gerben van Leeuwen. ‘In landen waarin we geen eigen vestiging hebben, beginnen we wel met eigen datacenterlocaties om de data toch lokaal op te kunnen slaan. Luxemburg, Zwitserland en Duitsland zijn de landen waar we onze oplossing al aanboden en waar we nu starten met eigen datacenterlocaties. Van de nieuwe landen zijn het Denemarken en het Verenigd Koninkrijk waar we starten met eigen datacenters.’ Saas Now kijkt naar een samenwerking met Interxion over de uitbreiding van de datacenters in Europa.

De leverancier realiseert de uitbreiding vanuit eigen middelen. ‘Onder andere door Amsio voor Azure Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/cloud_computing/5149282/2333364/kpn-lijft-argeweb-in-en-strikt-amsio-voor-azure.html#ixzz3fDVWEcps" target="_blank">de verkoop van hostingbedrijf Argeweb aan KPN zijn hiervoor middelen vrijgekomen’, zegt Van Leeuwen. Daarnaast helpt ABN Amro Saas Now deels met financieren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5426762). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.