Managed hosting door True

Ilionx opent nieuw kantoor in Zwolle

 

Kantoor Ilionx in Zwolle

Ict-dienstverlener Ilionx heeft een nieuw kantoor geopend in Zwolle. De opening van de vestiging was noodzakelijk vanwege de groei van de organisatie. Op deze locatie worden twee business units gehuisvest: Information Management Oost en Java Solutions. In totaal nemen veertig business intelligence (bi)- consultants en Java-experts hun intrek in het nieuwe kantoor. Ilionx verwacht dat dit aantal de komende jaren verder zal toenemen.

Arnoud Mesken, unitmanager Information Management bij Ilionx: 'We merken dat de vraag naar advies, beheer en realisatie van bi-oplossingen blijft toenemen. Door verdere groei van het klantenbestand in de regio’s is er besloten een groter kantoor te openen in Zwolle dat, naast Utrecht, Almere en Groningen, de benodigde faciliteiten biedt en mogelijkheden heeft voor toekomstige uitbreiding.'

Begin dit jaar is het bedrijf met een business unit gestart die zich volledig richt op open source-oplossingen, met name vanuit Java. Volgens Raymond Lodewijkx, unitmanager Java Solutions, biedt het nieuwe pand van Ilionx de mogelijkheid om samen te werken in projecten voor klanten en om kennissessies te organiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5235610). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.