Managed hosting door True

VisionWaves trekt nieuw groeikapitaal aan

 

VisionWaves, leverancier van managementondersteunende oplossingen, is het opnieuw gelukt om groeikapitaal aan te trekken. Een groep van meerdere investeerders onder leiding van Main Capital steekt een onbekend bedrag in het bedrijf om de groei in de komende twee tot drie jaar verder te versnellen. Doel is het bereiken van een omzetniveau van tien tot twintig miljoen euro. De nadruk ligt op het verbeteren van het partnerprogramma, het versterken van het ontwikkelteam en het uitbreiden van de aanwezigheid in de Verenigde Staten.

VisionWaves zegt dat zijn software bedrijfsvoering intelligenter maakt, waardoor er sneller en nauwkeuriger beslissingen kunnen worden genomen. Tot het huidige klantenportfolio van VisionWaves behoren onder andere IFS, Serco, Achmea en ING. Het bedrijf schermt er ook mee dat het Amerikaanse gezondheidszorgprogramma Obamacare beheerd en bewaakt wordt met behulp van VisionWaves-producten.

Het in 2000 opgerichte VisionWaves werkt samen met partners zoals IFS, Serco, QTC en Capgemini voor de verkoop en implementatie van hun producten. De nieuwe groeifase wordt geleid door Henk de Boer, die veel ervaring heeft in het opschalen van technologiebedrijven. Het bedrijf houdt naast Zeist kantoor in Colorado (VS) en Santiago (Chili). Die laatste standplaats is gekozen vanwege een opdracht voor de Chileense luchtmacht die het bedrijf in 2010 kreeg. In dat jaar ontving VisionWaves voor het eerst een kapitaalinjectie, van de investeerders The Informal Investors Network (TINN Capital) en Main Capital.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5167676). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.