Managed hosting door True

Sophiq vindt in Eqeep nieuwe partner

 

Handen schudden

Het in Nijkerk gevestigde Sophiq, leverancier van software voor besturing en managementinformatie, heeft in Eqeep een nieuwe verkoop- en implementatiepartner gevonden. Dit bedrijf uit Tiel is een advies- en detacheringsbureau en gespecialiseerd in het implementeren van de enterprise resource planning (erp)-software van de Zweedse leverancier IFS. Eqeep heeft sterke wortels in de maritieme-, offshore- en maakindustrie en vormt daarmee een aanvulling op het partnerkanaal van Sophiq.

Sophiq is ontwikkeld door Approach Alliance. Dit bedrijf kreeg in 2013 een kapitaalinjectie van ongeveer vier miljoen euro van investeerder Ambient. Dit bedrag was bedoeld om de software van Sophiq te migreren naar een SaaS-platform. Sophiq is daarna als apart bedrijf in de markt gezet waarbij moedermaatschappij Approach fungeert als advies- en implementatiepartner. Doel is om meer partners te selecteren; met het binnenhalen van Eqeep wordt daarmee een aftrap gegeven.

'Sophiq is een innovatief managementinstrument dat helpt bij het overzichtelijk houden en het nemen van strategische beslissingen, het zogenaamde Balanced Business Monitoring', zegt Eqeep-directeur Harm van Echteld.

Begin deze maand maakte Sophiq bekend dat de gemeente Kerkrade de software gebruikt voor het programma- en projectmanagement bij de ontwikkeling van een nieuw stadscentrum.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5135626). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.