Managed hosting door True

Microsoft certificeert BI-tak Ordina

 

Ordina

Ict-dienstverlener Ordina is door Microsoft gecertificeerd als Microsoft Gold Partner in business intelligence (bi). Het gaat om het bedrijfsonderdeel Visonworks dat zich bezighoudt met business intelligence. De status wordt toegekend aan partijen die uitgebreide kennis hebben van Microsoft SQL Server en dienstverlening voor integratie, analyses en rapportages van bedrijfsgegevens. Daarnaast wordt een aantal afgeronde projecten beoordeeld.

Visionworks-directeur Mark van Berkel: 'Bi-dienstverlening op basis van Microsoft is een belangrijk onderdeel van ons bi-portfolio. We hebben daarom geïnvesteerd in de verdere uitbreiding van onze dienstverlening en kennis op het gebied van business intelligence.'

Van Berkel: 'We voldoen nu aan de hoogste eisen die Microsoft aan zijn partners stelt, zoals de beschikking over voldoende gecertificeerde professionals, voldoende door klanten geaccepteerde referenties en tevredenheid van klanten.' Volgens de directeur moet de certificering de samenwerking met Microsoft verder verbeteren en zorgt de partnerstatus voor een betere uitstraling naar de markt doordat het bedrijf zich als gespecialiseerd Microsoft-partner kan profileren.

Visionworks, dat tien jaar geleden is opgericht, voert onder meer projecten uit bij luchthaven Schiphol (asset management), KPN (datawarehousing) en verschillende zorginstellingen (bi-projecten). Bij Visionworks werken ruim 100 mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5112921). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.