Managed hosting door True

Novisource lijft big data-adviseur Grip BI in

 

Handen schudden

Het recent aan de Amsterdamse beurs genoteerde adviesbureau Novisource uit Nieuwegein heeft Grip BI overgenomen. Dit bedrijf uit Markenbinnen adviseert organisaties op het gebied van big data en biedt daarbij oplossingen aan. Daarbij maakt Grip BI gebruik van softwaretools van Cognos, Microsoft, Oracle, SAP, Openpages en BWise. Met deze overname versterkt Novisource zijn positie op de ict-markt, waar het actief is met de werkmaatschappij Novisource Technology Services.

Novisource richt zich met Technology Services, dat diensten aanbiedt op het gebied van risicomanagement en informatiebeheer, voornamelijk op de telecomsector, het nutswezen en de technologiesector. Patrick Vet, oprichter van Grip BI, is benoemd tot directeur Technology Services.

De overname van Grip BI wordt gefinancierd uit eigen middelen en zal voor 2014 bijdragen aan de omzet- en winstontwikkeling van Novisource, aldus het bedrijf.  

Het consultancybedrijf verkreeg op 20 februari jongstleden een notering aan de NYSE Euronext Amsterdam. Het bedrijf nam op die dag de notering over van het lege vastgoedfonds 1Nomij, zo maakten beide bedrijven en grootaandeelhouder Value8 bekend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5017732). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.