Managed hosting door True

Atos moderniseert toezichtproces RDW

 

Ict-dienstverlener Atos heeft een driejarige overeenkomst met de toelatingsautoriteit voor voertuigen RDW gesloten voor de implementatie en het onderhoud van een softwareapplicatie ter ondersteuning van de modernisering van het toezicht op door de Rijksdienst Wegverkeer erkende bedrijven. De overeenkomst heeft een loopduur van drie jaar, met een optie tot een verlenging van drie keer één jaar.

Atos levert een bijdrage aan de modernisering van het reguliere toezicht op basis van een raamwerk waarmee de bezoekfrequentie op basis van risico's wordt vastgesteld. Bovendien draagt Atos er aan bij dat de geautomatiseerde ondersteuning functioneert als een meldsysteem. Meldingen in het systeem kunnen resulteren in de aanpassing van de bezoekfrequentie van bedrijven of een extra bedrijfsbezoek.

Atos heeft een oplossing ontwikkeld die is gebaseerd op Cordys Case Management, aangevuld met Microsoft Analysis en Datamining Services. Uitgangspunten hierbij waren een solide dossiervorming door moderne casemanagement-software, met de mogelijkheid om risicoprofielen op te stellen en eenvoudig te wijzigen. De oplossing is opgebouwd uit standaard softwarecomponenten met minimale maatwerkaanpassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4498015). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.