Managed hosting door True

Ict-groep Broad Horizon koopt 2Foqus

Uitbreiding op gebied van business intelligence

 

De Nederlandse ict-groep Broad Horizon gaat 2Foqus inlijven. Dat bedrijf is gespecialiseerd in advies op het gebied van data en analytics. De overname past in de strategie van Broad Horizon om zijn data science- en business intelligence-consultancy uit te breiden.

2Foqus dat vestigingen heeft in Apeldoorn en Breda, blijft onder zijn eigen merk opereren, met behoud van de naam en merkidentiteit. Dit is ook het geval bij de andere bedrijven die onder de Broad Horizon-group vallen, zoals het twee jaar geleden overgenomen Pink Elephant. Broad Horizon is ook in België actief, vanuit een vestiging in Gent.  

Directeuren mede-aandeelhouder Rolf Grouve vertrekt per 1 januari 2023 bij 2Foqus dat vroeger Provelu heette. Hij gaat zich als ondernemer vooral richten op zijn full service e-learning bureau Human Talent Group. De twee oprichters van 2Foqus, Dave Jansen en Mikel Snijders, blijven wel actief. Ze leiden de dagelijkse activiteiten van 2Foqus waaronder ook het pas overgenomen FourPoints (business intelligence-analyse, applicatie-integratie en datamigratie) valt.

Broad Horizon bezit zelf al Cmotions dat zich op hetzelfde terrein beweegt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7443457). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.