Managed hosting door True

Veeam levert back-up systeem aan datacenter Equinix

 

Bedrijven bang voor gebruik van cloud

Veeam heeft datacenterexploitant Equinix in Nederland voorzien van het back-up-systeem Veeam Backup & Replication. Een oplossing die volgens de softwareleverancier zorgt voor betere efficiëntie, schaalbaarheid en gegarandeerde databeschikbaarheid.

Equinix bedient in Nederland klanten in verschillende branches, waaronder de Nederlandse overheid en gezondheidszorg. Het bedrijf garandeert klanten continue beschikbaarheid van data, maar wil deze ook meer flexibiliteit bieden. Equinix Managed Services Nederland kiest voor Veeam Software om de operationele efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid van zijn datamanagement-activiteiten te verbeteren.

‘In deze data gedreven economie zijn organisaties steeds vaker op zoek naar nieuwe manieren van samenwerken en verhoogde flexibiliteit. De hybride cloud wordt steeds populairder, wat betekent dat we een veelzijdige oplossing nodig hadden die geschikt was voor iedere hoeveelheid data en iedere omgeving’, zegt Art de Blaauw, director technologie en innovatie bij Equinix Managed Services in Nederland, over het belang te kunnen werken met een virtuele, fysieke en cloud werkdruk.  

Vendor neutrale ondersteuning

De Veeam-oplossing stelt het datacenter in staat om op een meer efficiënte manier nieuwe diensten te ontwikkelen voor klanten, databeschikbaarheid te garanderen, het serviceniveau te verbeteren, schaalbaarheid te bieden en producten sneller op de markt te brengen.

Ook zou de vendor neutrale ondersteuning van opslagplatform-partners, de integratie met Microsoft Powershell, VMware vSan en vCloud Director én de mogelijkheid de software op verschillende systemen te draaien een rol hebben gespeeld bij de keuze voor Veeam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6405087). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.