Managed hosting door True

Investeerders helpen bij mbo RedGazelle

 

Financiering finance geld

De investeringsmaatschappijen Navitas Capital en Quadrum Capital hebben een management buyout (mbo) gefinancierd van Big Data Republic (BDR), JDriven en JCore. Deze bedrijven uit Nieuwegein behoorden tot de RedGazelle Group. Financieel adviesbureau MBCF, gespecialiseerd in overnames en fusies, heeft deze transactie begeleid.

BDR levert en integreert big data-oplossingen; JDriven en JCore bieden ontwikkeldiensten aan, met name op het vlak van open source-software en Java/JVM-technologie.

JDriven’s medeoprichter Rob Brinkman blijft bij het bedrijf als aandeelhouder en directielid; hij krijgt gezelschap van Fred Kroon (DPA IT Professionals, Het Consultancyhuis), die in stapt als mede-aandeelhouder.

Eerder al kocht het management van Microsoft-dienstverlener Portiva zich uit de RedGazelle Group.

Navitas Capital is het investeringsvehikel van de familie Zeeman en investeerde eerder in onder meer ICT Group, DPA Group, Avantium en BinckBank. Quadrum Capital is een private equity-bedrijf met ervaring in de ict-sector. Eerdere investeringen waren onder andere in Wazzup Software, Magic Group Media, Scale Logic en Nerds & Company. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6288086). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.