Managed hosting door True

Dupaco sluit distributieovereenkomst met MySQL

 

Distributeur Dupaco heeft vandaag een distributieovereenkomst gesloten met MySQL, leverancier van een open source database. 'Nu hebben we bijna alles in één huis,' aldus directeur Bart van Rheenen.

'De combinatie met Red Hat en SuSe is interessant voor een dergelijke database,' gaat Van Rheenen verder. 'Klanten en resellers beginnen met het uitzoeken van een platform. Daarna moeten klanten een database hebben en open source raakt steeds meer in trek.' Ook voor een ontwikkeltool is Van Rheenen druk in gesprek met een aantal partijen. 'We hebben nu weer een laag bovenop Linux. Dan hebben we echt alles.' Volgens Van Rheenen hebben zowel de reseller als de klant natuurlijk de keuze om zelf hun pakket samen te stellen. 'Maar het gebeurt heel vaak dat een beginnend bedrijf dat met open source software werkt MySQL gebruikt. Een reseller doet er verstandig aan zich te bekwamen in de database, omdat kleine bedrijven die groot worden op den duur support willen hebben.' Samen met MySQL gaat Dupaco trainingen aanbieden.

 

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/952128). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.