Managed hosting door True

Dataman International neemt Configure-IT over

 

Dataman International, specialist in Unix-, Linux-, netwerk- en storage-oplossingen, neemt per 1 januari 2006 ICT-verkooporganisatie Configure-IT over van het zittende management en moedermaatschappij WebFlex.

Configure-IT blijft bestaan als zelfstandig bedrijf en als Sun Microsystems-reseller, maar gaat daarnaast gebruik maken van het dienstenportfolio van Dataman.

Dataman International is de grootste Sun-reseller van Nederland. Met deze overname verstevigt het bedrijf zijn marktpositie en het partnership met Sun Microsystems. De overname biedt Configure-IT de mogelijkheid om de hard- en software van Sun Microsystems volledig in-house te implementeren, te configureren en te ondersteunen. Aanvullend biedt Configure-IT een aantal producten gericht op veilig computergebruik. De 100 procent Sun Microsystems partner richt zich voornamelijk op onderwijs-, industrie- en dienstenorganisaties. Dat sluit aan op de markten waarop Dataman zich richt, waaronder research- en onderwijsorganisaties, ISP’s en Telco’s.

 

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/951739). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.