Managed hosting door True

Document Solutions Suite van Lexmark

 

Lexmark International brengt de Document Solutions Suite op de markt. Met deze software kunnen bedrijven efficiënt gegevens afdrukken, verplaatsen en beheren.

De Document Solutions Suite voorziet in het automatisch creëren van formulieren, het automatiseren van handmatige processen als faxen, scannen en printen, en het beheren van elektronische documenten. Dit vereenvoudigt de documentenstroom en helpt efficiënter te werken en kosten te verlagen. Steve Purdy, General Manager van Lexmark Nederland: ‘Bedrijven eisen tegenwoordig snel en probleemloos toegang tot gegevens. Het is dus belangrijker dan ooit dat de documentstroom beheersbaar is, temeer omdat de invloed hiervan op het bedrijfsresultaat aanzienlijk is. Met de Document Solutions Suite helpen wij bedrijven documentstromen efficiënter te laten verlopen. Zo hebben bedrijven minder opslagruimte nodig dankzij het principe printen naar behoefte en kunnen gegevens sneller worden verplaatst.’ De software wordt geïnstalleerd op een server en kan worden aangeroepen vanaf een werkstation of een multifunctionele printer. Door de eenvoudige indexering en archivering van documenten zijn elektronische documenten snel op te zoeken en te verwerken. De software maakt het mogelijk om informatie gelijktijdig naar meerdere locaties te verzenden wat een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing oplevert. Tot de Document Solutions Suite behoren onder meer: Lexmark Document Distributor, Lexmark Document Producer en Lexmark Document Portal. Alle onderdelen van de Document Solutions Suite zijn met elkaar compatibel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/905). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.