Managed hosting door True

SSA Global rondt overname Epiphany af

 

SSA Global heeft bekendgemaakt dat de overname van Epiphany is afgerond. Epiphany is nu een volledige dochteronderneming van SSA Global Technologies geworden.

‘De overname van Epiphany is opnieuw een bevestiging van SSA Global’s commitment om in te spelen op en te voldoen aan de behoeften van onze klanten,’ zegt Mike Greenough, president, chairman en CEO van SSA Global. ‘Bedrijven staan steeds meer onder druk om met minder middelen meer te doen. Het vergroten van de waarde van hun IT-investeringen is derhalve een verstandige, strategische beslissing. De acquisitie van Epiphany versterkt onze positie als partner en als leverancier van toonaangevende extensieoplossingen die concurrentievoordeel opleveren en aanzienlijke toegevoegde waarde creëren.’

Met de overname van Epiphany biedt SSA Global oplossingen voor customer relationship management die uitgebreide functionaliteit voor outbound en inbound marketing, verkoop, service en CRM-analyse bevatten. Deze toepassingen zijn gebaseerd op een servicegeoriënteerde architectuur die vergelijkbaar is met SSA Open Architecture en ontwikkeld zijn met Java 2 Enterprise Edition (J2EE) technologie. De gecombineerde architectuur biedt de flexibiliteit om te integreren met bestaande bedrijfstoepassingen en oplossingen snel aan te passen voor specifieke branches.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/872967). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.