Managed hosting door True

NetApp en SAP samen in virtualisatie

 

Network Appliance en SAP gaan samenwerken om databeheer in SAP NetWeaver-oplossingen voor grote organisaties te vereenvoudigen.

NetApp integreert zijn storage-virtualisatieoplossingen in SAP Enterprise Services-Ready-omgevingen. De combinatie verhoogt de productiviteit van SAP-oplossingen door de beschikbaarheid van NetApp-software voor cloning en bescherming van data. Daardoor zijn een verbeterde uptime van SAP-applicaties en snellere implementaties mogelijk.

NetApp bouwt met de samenwerking voort op een eerdere integratie met SAP’s Adaptive Computing-infrastructuur en stelt nu virtualisatie beschikbaar voor SAP Enterprise Services-Ready-omgevingen. Klanten van NetApp en SAP kunnen hun total-cost-of-ownership terugbrengen, hun gegevensbeheer in SAP vereenvoudigen en hun data-infrastructuur verbeteren.

‘NetApp is een van onze meest innovatieve partners,’ zegt George Paolini, executive vice president Platform Ecosystem bij SAP. ‘Onze samenwerking rond het stroomlijnen van datamanagement geeft dat aan. Onze klanten kunnen daarmee beter gebruik maken van hun storage-hardware en hun SAP-software beter integreren in hun NetApp-systeem, en zo een lagere TCO bereiken.’

Meer informatie over NetApp-oplossingen voor SAP-omgevingen is te vinden op www.netapp.com/partners/sap.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/872892). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.