Managed hosting door True

Novaxess, Ision en Easynet volledig geïntegreerd

 

Easynet heeft de integratie van Novaxess, Ision en Easynet Group Nederland succesvol afgerond. De combinatie gaat voortaan verder onder één naam: Easynet Nederland.

De afgelopen twaalf maanden heeft Easynet benut om een uniform dienstenportfolio te ontwikkelen, de eigen breedbandnetwerken verder te integreren, en processen en systemen te stroomlijnen. Begin 2005 resulteerde dit al in de ISO 9001:2000-certificering, een certificaat dat wordt toegekend aan bedrijven die hun klantgerelateerde processen op structurele wijze continu verbeteren.

Managing director Arjen Berendsen: ‘Het nieuwe Easynet is klaar voor de toekomst, zowel op technologisch gebied als qua inrichting van onze organisatie. Onze strategie blijft erop gericht de zakelijke markt te voorzien van de beste en meest innovatieve breedbandcommunicatieoplossingen, ondersteund door onze professionele medewerkers die erop gericht zijn om optimale service en advies te verlenen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/872870). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.