Managed hosting door True

AsusTEK stelt Maxcom aan als distributeur

 

Maxcom verstevigt haar positie met de distributierechten van AsusTek. Deze selectieve distributie is voor de servers, optical drives en wireless LAN producten van Asus.

Met Asus kan Maxcom nu in een behoefte voorzien door een merk aan te bieden dat aan deze eisen voldoet. ‘AsusTek biedt ons de mogelijkheid om, mede door de naamsbekendheid van haar alom bekende en geroemde systemboards, ons een ingang te verschaffen tot de servermarkt die nog steeds gedirigeerd wordt door de grote merken,’ Aldus Michel van Ewijk, general manager Maxcom. ‘Door de goede kwaliteit en dito naam van de Asus producten is het een uitstekende uitbreiding van ons productportfolio waarin veel kwaliteitsproducten zitten,’ Alsdus Eric Melis, marketing manager bij Maxcom. Naast de barbone servers (in tower- en desktop uitvoering) en accessoires zullen ook de optical drives en Wireless LAN producten gedistribueerd worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.