Managed hosting door True

Ingram Micro start mobility divisie op

 

Distributeur Ingram Micro start een Europese Mobility divisie op om de activiteiten in het mobility kanaal verder uit te breiden. Daarvoor is een Europees mobility business team in het leven geroepen.

Dit team legt zich toe op het ontwikkelen van kansen op het gebied van mobility en wireless producten en het uitbreiden van de invloed van Ingram Micro op dat gebied.
Ingram Micro Europa ziet het belang van mobility in de zakelijke wereld en de distributeur is druk bezig zijn portfolio uit te breiden met deze 'Out of Office' oplossingen. Om leiding te geven aan deze inspanningen heeft de grootgrutter gekozen voor Mark Moons en Remco van der Panne.

Het nieuwe mobility team wordt ondersteund door een pan-Europese mobility marketing campagne die in het laatste kwartaal van 2005 van start zal gaan. Deze nieuwste editie van de campagne 'Speed up your mobile business' werd twee jaar geleden ook georganiseerd.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/801052). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.