Managed hosting door True

iWay verkoopt rechten .NET-adapters aan Microsoft

 

iWay Software, een dochteronderneming van Information Builders en ontwikkelaar van adaptersoftware, heeft de broncode en de rechten op het intellectueel eigendom van acht van haar meest gebruikte .NET applicatieadapters verkocht aan Microsoft.

Met deze adapters kan Microsoft BizTalk Server gemakkelijker communiceren met PeopleSoft, J.D.Edwards, Oracle-applicaties, Oracle-databases, Siebel, Tibco Rendezvous, Tibco EMS en Clarify-applicaties. iWay-Software zal doorgaan met het bouwen, ontwikkelen en rechtstreeks verkopen van de overige applicatie- en data-adapters voor BizTalk Server.

Microsoft wordt met de aankoop in staat gesteld zelf een complete oplossing te leveren, waarin populaire applicaties en middleware geïntegreerd kunnen worden, zonder afhankelijk te zijn van een derde partij voor verkoop, ondersteuning of implementatie. Microsoft blijft ook voor andere, minder vaak voorkomende adapters vertrouwen op iWay Software.

iWay Software is al lange tijd industriepartner van Microsoft. iWay is het meeste bekend van haar Adaptive Framework, een suite productivity tools en meer dan 280 kant-en-klare adapters, waarin iWay Software vele jaren kennis en ervaring met middleware en (service-gerichte) architectuuroplossingen heeft samengebracht. Alle 280 iWay Software-adapters van dit moment ondersteunen .NET en alle andere populaire architecturen.

‘Deze overeenkomst is erop gericht de aanschaf en de ondersteuning voor onze klanten te vereenvoudigen,’ zegt Ted Kummert, corporate vice president van de Business Process and Integration Division bij Microsoft. ‘We zullen doorgaan met de ondersteuning van onze adapterpartners omdat zij onze klanten in staat stellen gemakkelijker aan te sluiten op de breedste reeks aan applicaties en technologie. Onze partners voorzien momenteel in meer dan 250 additionele adapters voor applicaties en technologieën. iWay Software is en blijft een cruciale leverancier van adapters voor BizTalk Server.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/790253). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.