Managed hosting door True

CA lanceert partnerprogramma voor providers

 

Computer Associates heeft zijn eTrust-partnerprogramma voor internet service providers (ISP's) wereldwijd gelanceerd.

CA geeft ISP’s de mogelijkheid om hun klanten effectieve beveiligingssoftware aan te bieden. Daarnaast heeft Computer Associates in Nederland een overeenkomst gesloten met HCCnet.nl en BOL.com voor de online verkoop van zijn eTrust-beveiligingsproducten en met de distributeurs Ingram Micro, Tech Data en McDOS International.

Meer dan 10 miljoen klanten van internetproviders maken al gebruik van de eTrust-beveiligingssoftware van Computer Associates. Het programma bestaat sinds 2003 in de Verenigde Staten, en wordt nu wereldwijd uitgerold vanwege de groeiende behoefte. ‘Het afgelopen jaar hebben we samengewerkt met enkele van de grootste ISP’s in de VS om voor hen beveiligingsoplossingen te ontwikkelen,’ zegt Adam Famularo, VP global OEM sales van Computer Associates. ‘Nu het programma succesvol is en de vraag toeneemt, kunnen we het uitbreiden naar de rest van de wereld. We verwachten exponentiële groei.’

CA biedt internetproviders de optie om het gehele eTrust-portfolio aan te bieden aan hun klanten, waaronder eTrust Antivirus, eTrust PestPatrol Anti-Spyware, eTrust Anti-Spam en eTrust Personal Firewall.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/777097). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.