Managed hosting door True

Cegeka scoort deal bij vermogensbeheerder Candriam

 

Vermogensbeheerder Candriam legt het beheer van de ict-diensten de komende zes jaar neer bij Cegeka. De overeenkomst omvat onder meer hybride clouddiensten, cybersecurity- en netwerkdiensten, applicatiemanagement en digitale werkplekken.

De hybride cloud van Candriam wordt opgebouwd uit een combinatie van diensten die via de Cegeka-cloud en de publieke cloud geleverd worden. Ook biedt de ict-dienstverlener managed services voor de datanetwerken aan waarbij het ook instaat voor de beveiliging van die netwerken. Dat gebeurt op basis van next-generation firewall-diensten. Dat is een extra controlemechanisme voor het monitoren van verdacht netwerkverkeer en applicaties.

Voor de zeshonderd medewerkers van de internationale vermogensbeheerder met vestigingen in twintig landen wordt een 24-uurshelpdesk ingericht met lokale ondersteuning. Voor het beheer van de apparatuur en software van alle eindgebruikers maakt Cegeka gebruik van zijn Horizon-platform.

In het persbericht over de overeenkomst wordt niet gemeld welke ict-partner door Cegeka wordt vervangen. 

Volgende fase

Stijn Bijnens, directeur van Cegeka is blij met het contract. Hij kijkt ernaar uit om samen de volgende fase van het digitaliseringstraject van de vermogensbeheerder uit te voeren.  

Fabrice Cuchet, chief operating officer van Candriam, reageert: ‘Wij hebben voor Cegeka gekozen omdat ze bewezen expertise hebben in het leveren van end-to-end-ict-diensten en omdat ze echt inzetten op kwaliteit.’ Volgens Cuchet zal de samenwerking met Cegeka bijdragen aan verdere groei van Candriam en de dienstverlening aan klanten verbeteren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7531348). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.