Managed hosting door True

En daar is nr.27: 2Eenheid onderdeel van Techone

 

deal handen schudden overeenkomst contract

Techone maakt vandaag de overname van 2Eenheid uit Rijswijk bekend. Deze deal past volledig binnen de ambitie van Techone om de leidende it-dienstverlener te worden voor het Nederlandse mkb.

2Eenheid – de 27ste overname van Technone in twee jaar tijd - is een automatiseringsbedrijf voor ondersteuning, beheer en implementatie van ict-oplossingen voor het mkb. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en heeft een klantportfolio opgebouwd van MKB-bedrijven. 2Eenheid zal na de overname opereren vanuit het Techone-hoofdkantoor in Rotterdam onder toeziend oog van Peter Vorstenbos, operationeel directeur van Techone-onderdeel Lancom.

Coert Coomans, ceo van Techone: '2Eenheid hanteert een no-nonsense aanpak. Dat betekent geen ingewikkelde taal en ervoor zorgen dat ict het gewoon doet. En daar gaat Techone ook voor. Deze overname sluit perfect aan bij de kernwaarden van Techone. We zijn dan ook verheugd om 2Eenheid te verwelkomen bij Techone.'

2Eenheid zal onder dezelfde naam blijven opereren binnen de Techone groep, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone, waar investeerder Nedvest de overnames financiert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7394892). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.