Managed hosting door True

DigiCert koopt DNS Made Easy voor dns-services

 

DigiCert heeft voor een onbekend bedrag DNS Made Easy overgenomen. Met de overname breidt DigiCert zijn ‘digital trust’-portfolio uit met beheerde dns-services (domain name system) en gelieerde merken, waaronder Constellix. Deze dns-services zijn wereldwijd beschikbaar en bieden snelle responsetijden. DigiCert wordt ondersteund door investeerders Clearlake Capital, Crosspoint Capital en TA Associates.

Door de overnamen beschikken DigiCert en zijn partners over het beheer van de levenscyclus van certificaten, met een efficiëntere validatie van de domeincontrole, een geïntegreerde dns- en certificaatervaring en vereenvoudigde dns-configuratie. Verder verbetert de combinatie van beide bedrijven volgens DigitCert de veiligheid van certificaatvalidatie en maakt het de automatisering van toekomstige validaties mogelijk. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor geautomatiseerd lifecyclemanagement van certificaten.

DNS Made Easy biedt wereldwijd beheerde dns-services aan met een snelle responstijd, optimalisatie van internetverkeer, netwerkmonitoring voor bedrijven en andere geavanceerde dns- en cdn-beheerfuncties. De oplossingen van DNS Made Easy zijn gebaseerd op een netwerk dat ruim 38 miljard aanvragen per dag verwerkt en diensten levert aan digitale merken zoals Twilio, Palo Alto Networks en Under Armour.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7365072). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.