Managed hosting door True

Bhosted best beoordeelde webhoster van 2021

 

Het Roosendaalse Bhosted is door gebruikers als best gewaardeerde webhoster van 2021 beoordeeld. Dat concludeert reviewsite Webhosters.nl op basis van alle beoordelingen van vorig jaar van meer dan driehonderd hostingbedrijven. Bhosted won met een gemiddelde waardering van 4,91 uit 5 nipt van Cloud86 (Heerenveen) en Mijn.host (Haarlem) die respectievelijk een score van 4,87 en 4,85 haalden.

Webhosters.nl onderzocht op basis van alle reviews in 2021 op zijn site welke hostingbedrijven de meest tevreden klanten hebben. Vorig jaar werden er 2476 reviews geplaatst op Webhosters.nl. In de top tien behaalde Argeweb als grote speler met een score van 4,57 de negende plek. Twee andere grote partijen, Yourhosting (4,42) en Strato (4,31), vielen net buiten de top tien.

Naast de top drie - Bhosted, Cloud86 en Mijn.host - en Argeweb behaalden Esmero, SiteGround,  Antagonist, Budget Webhosting, VDX en Vimex de top tien.  

Volgens Jan Willem van Tilburg van Webhosters.nl is de groep reviewers een mix tussen particulieren en zakelijke klanten. 'Ik schat in dat de verhouding 50-50 is. Het loopt het uiteen van ict-bedrijven en bloggers tot aan de bakkers en fietsenmakers op de hoek die een beoordeling plaatsen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7303467). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.