Managed hosting door True

Wegen Provide SME en Informatel scheiden weer

 

splitsing

Het huwelijk tussen ict-dienstverlener Provide SME uit Purmerend en automatiseerder Informatel wordt na 1,5 jaar weer ontbonden. Destijds was het de bedoeling dat Informatel uit Wateringen onder de paraplu van het grotere Provide SME meer complexe it-opdrachten zou uitvoeren. Maar het samengaan bracht niet de verwachte voordelen. Provide was van plan meer overnames te doen, maar het afgelopen jaar bleef het stil op dat front.

Informatel maakt zich los van zijn partner en gaat weer op eigen kracht verder. Beide bedrijven blijven wel samenwerken. Informatel kan daardoor een totaalpakket aan it-services met schaalvoordelen blijven leveren, ook als dat onderdelen betreft die niet onder de eigen expertise vallen.

Informatel richt zich op beheerdiensten en cloudoplossingen waaronder beveiliging van informatie. Operationeel directeur Wirendra Ramdjielal treedt uit het bestuur van Provide. Zijn bedrijf blijft gevestigd in Wateringen. Voor de huidige klanten, merendeels uit het mkb, verandert er niets, zegt hij. 'We gaan met het team verder op de manier waarmee we al sinds 1995 werken.' 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7299016). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.