Managed hosting door True

DWE ICT neemt ArchiLogiQ over

 

Overname handen schudden

DWE ICT heeft branchegenoot ArchiLogiQ uit Nijkerk overgenomen, gespecialiseerd in ict-beheer en ondersteuning voor het mkb. De extra schaalgrootte zorgt voor bredere kennis en meer continuïteit van de dienstverlening.

DWE, met vestigingen in Eemnes en Heteren, richt zich op infrastructuur en Microsoft-oplossingen. De dienstverlener, onderdeel van de Futureproof Group, haalt met zo'n zeventig medewerkers ruim tien miljoen euro omzet.

Gertjan van der Aalst, operationeel directeur ArchiLogiQ, zal het management van DWE ICT gaan versterken. Zijn eerste taak is te zorgen voor een  soepele overgang van klanten, collega’s en diensten naar de nieuwe omgeving. Volgens Ron Groen, directeur DWE ICT, past de overname bij de trend naar verdere consolidatie in de markt voor ict-dienstverlening. Dit met het oog op de voortdurende technische ontwikkelingen en de toenemende  vraag naar professionele ICT ondersteuning. MKB Fonds is grootaandeelhouder in de Futureproof Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7261281). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.