Managed hosting door True

BTC laat als Fivespark vonk overslaan

 

Fivespark is de nieuwe naam van ict-dienstverlener BTC. Het twintig jaar oude bedrijf verwacht hiermee zich nadrukkelijker op de markt als managed service provider te kunnen profileren. BTC is een nieuwe fase ingegaan, nadat investeerder Pride Capital Partners in 2019 een management buy-out financierde.

Het nu Fivespark geheten bedrijf zegt een betere verbinding te willen leggen tussen slimme technologie en menselijke ondersteuning via de combinatie van de vijf pijlers ( 'sparks') adoptie, hardware, connectiviteit, managed services en ontwikkeling. Daarbij staat de focus op de mens in relatie tot een it-oplossing centraal. 'We rebranden omdat we geloven dat de vonk - spark - in organisaties ligt bij mensen. Wij willen it- sparringpartner, dienstverlener én vertrouwenspersoon zijn', aldus financieel directeur Frank Meerts.

Fivespark bedient zo'n 2500 klanten met it- en telecomoplossingen. De ict-dienstverlener werkt samen met Microsoft, Samsung, Apple, KPN, VodafoneZiggo, T-Mobile en Datto.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7258915). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.