Managed hosting door True

Previder koopt Unified Holding

 

Previder neemt Unified Holding over, een aanbieder van beheerde it-diensten voor woningcorporaties. De dochter van de Odin Groep lijfde afgelopen juni al Pimarox in, eveneens een managed service provider.

De acquisitie van Unified past in de groeistrategie van Previder dat streeft naar portfolioverbreding, marktspecialisatie en uitbreiding naar andere regio’s. Unified gaat als onderdeel binnen Previder verder onder de naam Previder Corporaties. Het bedrijf claimt in zijn sector marktleider te zijn op het gebied van managed it-services. 
Unified-directeur Stephan Derksen blijft Previder Corporaties direct aansturen. Ook Cisco-partner Integrated Works maakt nu onderdeel uit van Previder. In totaal heeft Previder nu ruim driehonderd medewerkers in vestigingen in Hengelo, Vianen, Utrecht en Nieuw-Vennep. 
Bart van Mierlo, oprichter van Unified, verklaart de verkoop uit de wens de continuïteit te waarborgen en zijn it’ers meer ontwikkelingsmogelijkheden te geven. Ook is er nu meer geld voor investeringen, terwijl het dienstenaanbod wordt uitgebreid. Investeerder H2 Equity Partners die United aan Odin verkoopt, blijft financieel betrokken via een belang in Odin. Ook Bart van Mierlo en het management van Unified krijgen aandelen in die groep. Bij Odin heeft de Antwerpse investeringsmaatschappij Fortino Capital het voor het zeggen. Duco Willem Sickinghe, oud-topman van het Belgische Telenet, geldt als de drijvende kracht achter Fortino.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7231447). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.