Managed hosting door True

Grote Kubernetes-beurs vindt weer fysiek plaats

 

De eerste grote internationale it-beurzen krijgen weer een plaats op de agenda. Medio oktober houdt de Cloud Native Computing Foundation (CNCF) na een afwezigheid van twee jaar weer een grote fysieke beurs. De KubeCon/CloudNativeCon strijkt in Los Angeles neer voor de Noord-Amerikaanse versie van dit evenement dat eind 2019 nog twaalfduizend ontwikkelaars trok. De CNCF heeft genoeg van de louter virtuele conferenties zoals die de afgelopen anderhalf jaar plaatsvonden.

Zeker open-sourceprojecten in een cloudomgeving vragen om contacten waarbij ontwikkelaars elkaar af en toe in de ogen kunnen kijken. Op vele plaatsen ter wereld leveren developers bijdragen zonder fysiek samen te komen. Voor hen bieden evenementen, zoals de CNCF in Noord-Amerika, Europa en China organiseert, een welkome inspiratiebron. Grote cloudspelers als Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud, IBM/RedHat, VMware en Oracle tasten dan ook graag in de buidel om deze Kubernetes-conferentie mogelijk te maken.

Strenge maatregelen

"Elke bezoeker krijgt een polsbandje met een kleur die aangeeft welke sociale interactie wordt gewenst"

Maar net als bij het Mobile World Congress afgelopen juli in Barcelona zijn strenge veiligheids- en hygiëne-maatregelen noodzakelijk. Hoewel het Los Angeles Convention Center een capaciteit van twintigduizend bezoekers heeft, is een maximum van ruim zesduizend congresgangers ingesteld. 

Alleen gevaccineerde bezoekers worden toegelaten. Bovendien wordt het dragen van een mondkapje verplicht gesteld. De congreszalen worden opnieuw ingericht. Ook tussen de beursstands komt meer ruimte. Alle congresgangers moeten dagelijks hun temperatuur laten opnemen. Elke bezoeker krijgt een polsbandje met een kleur die aangeeft welke sociale interactie wordt gewenst. Rood betekent geen contact. Wie maximale zekerheid wenst, kan de virtuele versie bijwonen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7229840). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.